پوشش سراسری حوادث نیازمند ۱۰۰۰ پایگاه امداد جادهای/تماس با ۱۱۲ بدون سیم کارت هم امکان پذیر است
مدیرعامل سازمان امداد و نجات هلال احمر با اشاره به اینکه حداقل 1000 ایستگاه امداد جاده ای در کشور وجود دارد ، خاطرنشان کرد: ایستگاه های کنار جاده ای موجود نمی توانند پوشش تصادفات را در سطح کشور فراهم کنند.
به گزارش دنیای 77 ، محمد بیکر محمدی گفت: وظیفه اصلی جمعیت هلال احمر انجام فعالیت های فنی و رها سازی مصدومان با انجام فعالیت های فنی است و در صورت عدم حضور در صحنه یا درخواست اورژانس ، تثبیت و جابجایی به گونه ای که مصدومین را می توان در بهترین شرایط به اورژانس منتقل کرد.
این مقام مسئول در جمعیت هلال احمر خاطرنشان کرد: امروز پایگاه های جاده هلال احمر به وسایل نقلیه مدرنی مجهز هستند که می توان با استفاده از آنها به سرعت به محل حادثه رسید. اگر این حادثه در مکانی غیرقابل دسترس و در دسترس نبودن خدمات اورژانس رخ داده بود ، هلال احمر مجروحان را مستقیماً به مراکز درمانی منتقل می کرد.
محمدی افزود: هلال احمر به دلیل کمبود امکانات امروز نمی تواند پوشش جهانی داشته باشد. حداقل نیاز هلال احمر برای پوشش کلیه راه های کشور وجود 1000 پایگاه جاده ای است ، بقیه پایگاه ها نیز نیاز به تجهیز دارند. آمبولانس ، کیت نجات و امکانات کمک های اولیه حداقل نیاز هر مرکز پشتیبانی در کنار جاده است.
مدیرعامل سازمان امداد و نجات گفت: کمک های کنار جاده ای یک مسئولیت دولت است و انتظار می رود دولت بودجه لازم را برای کمک به بهبود کیفیت هلال احمر تأمین کند.
وی درباره 112 سیستم تلفنی و قابلیت های آنها گفت: سیستم های تلفنی 112 در سراسر کشور در دسترس هستند و برای ارائه اطلاعات در مورد بیشتر حوادث خارج از شهر تنظیم شده اند. بلایای طبیعی مانند سیل ، رانش زمین و زمین لرزه و حوادث کوهستانی و جاده ای رویدادی است که در صورت وقوع ، شهروندان می توانند از طریق این تعداد درخواست کمک کنند.
طبق پایگاه داده جمعیت هلال احمر ؛ مقامات جمعیت هلال احمر به این نتیجه رسیدند: “اگر تلفن همراه سیم کارت ندارد ، می توانید 112 تماس بگیرید ، یکی از رایج ترین شماره های اضطراری در جهان.” اطلاعات به دست آمده به نزدیکترین پایگاه امداد و نجات تحویل داده می شود تیم ها به محل اعزام می شوند.
انتهای پیام