دسترسی به غذا مولفه مرکب امنیت غذایی است
به گزارش دنیای 77، اکبر فتحی در ستاد هماهنگی امنیت غذایی ۱۳ آذر ماه سال جاری با اشاره به تولید و بازاررسانی کالاهای اساسی گفت: در دسترس بودن غذا از دو جنبه فیزیکی و قیمتی در امنیت غذایی مورد توجه قرار میگیرد.
وی ادامه داد: در جنبه فیزیکی غذا، موضوع فراهمی آن مد نظر است که از مولفههای تحقق امنیت غذایی است و در بعد اقتصادی، امکان خرید غذا برای مصرف کننده مورد توجه قرار میگیرد.
معاون برنامهریزی و اقتصادی وزیر جهادکشاورزی اختلافنظر در ستاد هماهنگی را طبیعی دانست و افزود: شورای هماهنگی مرکب از مسوولان دولتی و تولید کنندگان بخش خصوصی است و هر کدام از اعضا با دیدگاه خاص خود به موضوع تولید، قیمت و مدیریت کلان مینگرد و تشکیل شورا، در همگرایی و مفاهمه بر سر مسایل مورد بحث انجام میشود و از این راه به نقطه کانونی مدیریت کلان کشاورزی دست خواهیم یافت.
وی روند جوجهریزی در ماههای گذشته و دهه اول آذر ماه را مطلوب ارزیابی کرد و خاطرنشان کرد: در این میان نباید از نقش شرکت پشتیبانی امور دام و بازارگاه در تامین نهاده مورد نیاز تولیدکنندگان غافل شد.
دبیر ستاد هماهنگی امنیت غذایی نقش استانها در فراهمی گوشت مرغ مورد نیاز سفره مردم را مناسب ارزیابی کرد و گفت: ادامه این روند در ماههای پایانی سال موجب تثبیت بازار و تعادلبخشی به عرضه خواهد شد.
انتهای پیام/