جامعه و خانوادهعمومی

5 عادت کوچک که به ذهن شما جهت می دهند

1- به موسیقی گوش دهید که شما را در خلق و خوی مثبت قرار می دهد.

موسیقی روحیه را تقویت می کند و می تواند درمانی باشد. علم نشان داده است که موسیقی در واقع تأثیر فیزیکی بر بدن ما نیز دارد. هنگامی که به موسیقی گوش می دهید، تأثیر مثبتی بر سیستم عصبی خودمختار دارد که فشار خون، ضربان قلب و سیستم لیمبیک شما را کنترل می کند – که مسئول احساسات و عواطف شماست. همچنین ثابت شده است که موسیقی باعث کاهش اضطراب می شود. هر زمان که به تقویت کننده خلق و خوی نیاز داشتید، خود را به یک لیست پخش تبدیل کنید. آهنگ های مورد علاقه خود را روی آن قرار دهید تا شما را خوشحال کند و احتمالاً مثبت خواهید ماند.

2-اطراف خود را با تأثیرات مثبت احاطه کنید.

اطراف خود را با افرادی احاطه کنید که به جای پایین آوردن شما را بالا می برند. به طور جدی به افرادی که بیشتر وقت خود را با آنها می گذرانید نگاه کنید. به گفته جیم ران، ما میانگین پنج نفری هستیم که بیشترین زمان را با آنها می گذرانیم. حال، این بیانیه ممکن است کمی مبهم باشد، اما حقیقتی نیز دارد. ما جنبه‌هایی از کسانی را که با آنها ارتباط داریم می‌پذیریم.

به قول بهترین آموزشگاه های آیلتس تهران ممکن است وقتی نوبت به محل کارتان می‌رسد، کنترلی روی این موضوع نداشته باشید، اما خارج از آن، شهامت رها کردن افرادی را داشته باشید که بر زندگی شما تأثیر منفی می‌گذارند. اگر دوستی دارید که دائماً منفی است، سعی کنید از آن شخص فاصله بگیرید. اگر کسی همیشه از زندگی یا موقعیت خود شکایت می کند، احتمالاً منفی بافی بر شما تأثیر می گذارد و شما را در طرز فکری مشابه قرار می دهد. به همین ترتیب، اگر با افرادی باشید که نسبت به زندگی خود مثبت اندیش هستند، آنها می توانند بر شما تأثیر بگذارند تا همین احساس را داشته باشید.

3- با هوشیاری در طول روز خود حرکت کنید.

تمرکز حواس را در طول روز تمرین کنید و یاد بگیرید که با ماندن در زمان حال بیشتر از زندگی قدردانی کنید. اگر یاد بگیرید چگونه آگاهانه زندگی کنید، قادر خواهید بود از احساسات اضطراب یا نشخوار فکری که اغلب باعث ایجاد احساس منفی در افراد می شود دوری کنید ، با تمرین تمرکز حواس، می‌توانید شیوه مدیریت افکارتان را تغییر دهید. شما می توانید یاد بگیرید که چگونه مسئولیت چیزهایی را که در سرتان می گذرد به عهده بگیرید. تصمیم بگیرید که در هر لحظه مثبت باشید تا خود را از حلقه های افکار منفی خارج کنید و قدردانی خود را برای زمان حال افزایش دهید. یا مثلا برای یادگیری رایگان زبان انگلیسی از آن استفاده کنید.

4- مسائل خود را به اشتراک بگذارید.

اگر کسی با دقت به مشکلات شما گوش دهد، می تواند درمانی باشد. مطمئن شوید که نگرانی ها و مسائل خود را فقط با یک دوست قابل اعتماد که شنونده خوبی می دانید در میان بگذارید. در این مدت، می‌توانید با این شخص احساس نزدیکی کنید، زیرا برخی از مسائل شخصی را که برای دیگران علنی نمی‌کنید، با او در میان می‌گذارید. به این ترتیب، دوست مورد اعتماد شما ممکن است بتواند به نوعی با شما ارتباط برقرار کند یا نسبت به موقعیت شما همدلی نشان دهد.

به اشتراک گذاشتن مشکلات خود ممکن است به شما کمک کند تا علت اصلی مشکل خود را شناسایی کنید یا به راه حلی فکر کنید که قبلاً به آن فکر نکرده بودید. این به شما کمک می کند مثبت تر در مورد موقعیت فکر کنید زیرا برنامه ای برای بهتر کردن آن در ذهن خواهید داشت. همچنین می‌توانید با یادداشت‌نویسی آگاهانه، ناراحتی‌های خود را از بین ببرید. شما می توانید در هر زمان، نه فقط در زمان بحران، در ژورنال ذهن آگاهی خود بنویسید. هر زمان که احساسات خود را تشخیص دادید، می توانید آنها را یادداشت کرده و روی کاغذ بیاورید و با نگرش مثبت به روز خود بازگردید. یکی از راه‌های دانستن اینکه چگونه در یک رابطه مثبت‌تر باشید، این است که از کسی بخواهید با دقت به مشکلات شما گوش دهد ، مشکلات خود را با یک دوست نزدیک یا یکی از اعضای خانواده در میان بگذارید. جمع کردن احساسات می تواند در دراز مدت به شما آسیب برساند.

5- ارزش های خود و آنچه واقعا برای شما مهم است را بشناسید.

داشتن یک پایه محکم از ارزش‌هایی که به آنها اعتقاد دارید، به شما کمک می‌کند تا روی انجام کارهایی که واقعاً برایتان مهم است متمرکز شوید. هر کس ارزش هایی دارد، چه آن ها را تشخیص دهید یا نه. اما دانستن و به رسمیت شناختن ارزش های خود می تواند زندگی شما را بسیار آسان تر کند. این به شما کمک می کند تا تصمیم گیری و برنامه ریزی کنید و آنها را دنبال کنید.

به عنوان مثال، اگر برای خانواده ارزش قائل هستید، اما 80 ساعت در هفته دور از خانه کار می کنید، احتمالاً در حین کار احساس استرس و درگیری داخلی خواهید کرد. همچنین، اگر در یک شغل فروش رقابتی کار می کنید، اما برای رقابت ارزش قائل نیستید، احتمالاً از شغل خود راضی نخواهید بود.

هنگامی که به موسیقی گوش می دهید، تأثیر مثبتی بر سیستم عصبی خودمختار دارد که فشار خون، ضربان قلب و سیستم لیمبیک شما را کنترل می کند – که مسئول احساسات و عواطف شماست. همچنین ثابت شده است که موسیقی باعث کاهش اضطراب می شود.

 

دکمه بازگشت به بالا