اقتصادیکسب و کار دنیای 77

GTC در فارکس چیست؟

محتوای این مطلب پنهان

انواع سفارش در فارکس

آیا شما یک نوشابه هم کنار غذا می‌خواهید؟ خب، سفارشی که می‌خواهیم  درباره آن صحبت کنیم، سفارش غذا نیست،  بلکه می‌خواهیم در مورد انواع سفارش در فارکس یا دستور معاملاتی صحبت کنیم. سفارش در فارکس یک سفارش یا دستور معاملاتی یا اردر (Order in Forex) به وسیله پلتفرم معاملاتی شما از طریق بروکر شما برای باز شدن یا بسته شدن یک معامله فرستاده می‌شود. (البته اگر سفارشی که می‌گذارید ممکن باشد)

اساسا، اصطلاح سفارش یا اردر یا دستور معاملاتی به نوع باز شدن یا بسته شدن یک معامله اطلاق می‌شود. در این مقاله، صفر تا صد فارکس را آورده ایم و به انواع دستور‌ها یا سفارش‌های معاملاتی و تفاوت آن‌ها در بازار فارکس می‌پردازیم.  باید قبل از هرچیز از اینکه چه نوع سفارش‌هایی را بروکر شما قبول می‌کند، مطلع شوید. ممکن است بروکرهای مختلف، دستورهای مختلفی را اجرا کنند.

GTC در فارکس چیست؟

سفارش در فارکس و انواع آن

بعضی از دستور‌ها هستند که بسیار معمول بوده و همه بروکرها ‌آن را اجرا می‌کنند و بعضی سفارشها نیز بسیار عجیب هستند.

انواع سفارش در فارکس در دو دسته قرار می‌گیرند:

۱. سفارش بازاری یا لحظه‌ای (Market order) : سفارشی که در لحظه و در قیمت لحظه‌ای اجرا می‌شود.

۲. سفارش انتظار (Pending Order) : سفارشی که قرار است در زمان دیگر و در قیمتی دیگر (که هر دو را شما تعیین می‌کنید) اجرا شود.

سفارش لحظه‌ای

یک سفارش لحظه‌ای، نوعی دستور معاملاتی است برای خرید یا فروش در بهترین قیمت ممکن. برای مثال، قیمت Bid برای EUR/USD برابر 1.2140 است و قیمت Ask برابر 1.2142

اگر شما بخواهید EUR/USD را در لحظه بخرید، به شما در قیمت 1.2142 فروخته می‌شود.

 شما روی دکمه buy کلیک کرده و ناگهان یک سفارش خرید برای شما در آن قیمت (امیدوارانه) قرار داده می‌شود. اگر شما تجربه خرید در سایت‌های اینترنتی را داشته باشید مثل دیجیکالا ، یک بخش دارند که با زدن روی دکمه خرید، ناگهان یک کالا به سبد خرید شما اضافه می‌شود. شما یک بار کلیک کرده و آن چیز برای شما است. فقط تفاوت در اینجا این است که شما یک ارز را در ازای ارزی دیگر می‌خرید یا می‌فروشید، به جای آنکه یک کفش بخرید!

لطفا بدانید که با توجه به شرایط بازار، ممکن است بین قیمتی که سفارش را درآن قرار می‌دهید و قیمت اجرایی و نهایی (filled) تفاوتی وجود داشته باشد.

GTC در فارکس چیست؟

سفارش‌های محدود (Limit order)

یک دستور معاملاتی محدود، نوعی سفارش است که به طور ساده یعنی:

 خرید پایین‌تر از قیمت بازار یا فروش بالاتر از قیمت بازار.

این نوع سفارش‌ها زمانی فعال می‌شوند که قیمت به آن‌ها برسد.

  • شما یک Buy Limit را برای خرید در یک قیمت یا زیر آن قیمت قرار می‌دهید
  • شما یک Sell Limit را برای فروش در یک قیمت یا بالای آن قیمت قرار می‌دهید

به محض آنکه بازار به قیمت محدود (limit price) برسد، سفارش فعال شده و اعمال می‌شود. خط سبز، زیر قیمت لحظه‌ای است. اگر شما یک دستور Buy limit در اینجا قرار دهید و منتظر فعال شدن آن شوید، قیمت باید پایین بیاید تا فعال شود. همانطور که می‌بینید، یک دستور limit می‌تواند زمانی که قیمت برای شما مناسب‌تر است، استفاده شود. ببینید که چطور خط قرمز از قیمت فعلی بالاتر است. اگر شما یک دستور Sell limit را در اینجا قرار دهید و منتظر آن بمانید تا فعال شود، قیمت باید اول بالا برود تا آن را لمس کند و سپس فعال شود.

برای مثال، EUR/USD در حال حاضر در 1.2050 معامله می‌شود. شما می‌خواهید معامله Short را در زمانی که قیمت به 1.2070 رسید، انجام دهید.

شما دو راه برای انجام آن دارید : شما می‌توانید روبروی مانیتور بشینید و منتظر شوید قیمت به آن برسد (به 1.2070 ) و شما با کلیک، سفارش را فعال کنید. یا شما می‌توانید در قیمت 1.2070 یک دستور Sell limit  قرار دهید و مثلا به سراغ کار دیگر بروید. اگر قیمت بالا رفته و به قیمت 1.2070 برسد، پلتفرم یا نرم‌ افزار معاملاتی شما به صورت اتوماتیک این معامله را فعال و می‌فروشد. شما می‌توانید از این نوع دستور معاملاتی در زمانی که معتقدید قیمت قرار است به نقطه مد نظر شما برسد، کاربرد دارد.

سفارش ورود استاپ (Stop Entry Order)

اگر بخواهم مثالی بزنم که خیلی راحت این نوع سفارش‌ در فارکس را درک کنید، باید مثال ایستگاه اتوبوس را بزنم. شما فرض کنید که وقتی شما درون ایستگاه اتوبوس ایستادید، در ایستگاه اتوبوس (Bus Stop) منتظرید تا وقتی یک اتوبوس رسید، سوار اتوبوس شده و با مسیر همگام شوید. در مورد بازار نیز همین است. فرض کنید قیمت همان اتوبوس است و شما به عنوان مسافر، یک سفارش هستید! وقتی اتوبوس به شما می‌رسد، سوار آن شده و با آن می‌روید.

سفارش از نوع استاپ، سفارشی است که برای خرید در بالای قیمت فعلی یا فروش در پایین قیمت فعلی تعریف می‌شود.

  • شما برای خرید بالای قیمت فعلی، Buy Stop را قرار داده و وقتی قیمت به آن برسد فعال می‌شود
  • شما برای فروش پایین قیمت فعلی، Sell Stop را قرار داده و وقتی قیمت به آن برسد فعال می‌شود

برای مثال، در GBP/USD در حال حاضر قیمت 1.5050 است و به سمت بالا حرکت می‌کند. شما معتقدید که قیمت قرار است مستقیم بالا رفته و از 1.5060 بگذرد.

شما می‌توانید یکی از سناریو‌های زیر را پیاده کنید:

  • روبروی کامپیوتر بشینید و زمانی که قیمت به 5060 رسید، دستی buy را بزنید
  • شما می‌توانید یک دستور buy stop در 5060 قرار داده و به کار دیگر بپردازید.

GTC در فارکس چیست؟

سفارش حد محافظ (Stop Loss Order)

این نوع سفارش‌ در فارکس را بسیاری حد ضرر می‌نامند اما من ترجیح می‌دهم آن را حد محافظ بنامم و دلیلش را بعدا خواهم گفت اما برای این مطلب بدانید که این دستور در نقطه‌ای قرار می‌گیرد تا از ضرر بیشتر شما در مواقعی که قیمت طبق تحلیل شما پیش نرفته، محافظت کند و رابطه مستقیمی با مدیریت سرمایه در فارکس دارد.

در حقیقت:

  • حد محافظ در پوزیشن long شما، همانند sell stop عمل می‌کند.
  • حد محافظ در پوزیشن short شما، همانند Buy stop عمل می‌کند.

این نوع سفارش را همیشه به یاد داشته باشید

این سفارش تا زمانی که کنسل نشود، معتبر است.

برای مثال شما در پوزیشن long یا Buy در EUR/USD هستید و در قیمت 1.2230 وارد آن شده‌اید. برای آن که نهایت ضرر خود در این معامله را محدود کنید، شما در عدد 1.2200 یک سفارش Stop loss قرار می‌دهید.

این کار، این معنی را می‌دهد که اگر شما کاملا در تحلیل اشتباه کرده باشید و EUR/USD به جای آنکه بالا برود تا 1.2200 پایین آید، نرم‌ افزار معاملاتی شما به صورت اتوماتیک یک دستور فروش را در قیمت 1.2200 اجرا می‌کند و شما را با ۳۰ پیپ ضرر از معامله خارج می‌کند.

استاپ لاس بسیار مفید است، مخصوصا اگر نخواهید کل روز را پشت مانیتور بنشینید.

دستور معاملاتی استاپ دنباله دار (Trailing Stop)

این نوع از حد محافظ، انگار همیشه به قیمت و نرخ شما وصل است و به صورت اتوماتیک حرکت می‌کند، البته زمانی که معامله شما به سودهی رسید.

این نوع سفارش نوعی استاپ لاس است که با نوسان قیمت جابجا می‌شود.

بیایید فرض کنیم USD/JPY را در 90.80 فروخته‌ایم، و trailing stop  خود را ۲۰ پیپ تعیین کرده‌ایم.

معنای این کار این است که در لحظه ورود، حد محافظ شما در 91.00 قرار دارد. اگر قیمت پایین رود و به 90.60 برسد، trailing stop  شما تغییر مکان داده و روی 90.80 قرار می‌گیرد یعنی روی نقطه سر به سر. همین پروسه ادامه می‌یابد و هر ۲۰ پیپ این خط جابجا می‌شود.

فقط نکته ای که وجود دارد این است که این استاپ در آخرین باری که جابجا شده باقی می‌ماند و اگر بازار برگردد، به جای قبلی خود بازنمیگردد و فقط در جهت سود شما تغییر می‌کند.

یعنی اگر فرضا شما در مثال بالا USD/JPY به 90.40 برسد، یعنی در حال حاضر استاپ شما به 90.60 رسیده و تا زمانی که بازار ۲۰ پیپ بر خلاف سود شما حرکت نکند و به 90.60 نرسد، فعال نمی‌شود.

وقتی قیمت به این عدد برسد، سفارش فعال شده و معامله شما بسته می‌شود.

سفارش‌های لیمیت در مقابل سفارش‌های استاپ

معامله‌ گران تازه وارد معمولا این دو نوع سفارش در فارکس را با هم اشتباه می‌کنند. هر دو این نوع سفارش‌ها به معامله‌گران اجازه می‌دهند که به بروکر بگویند در چه قیمتی در آینده می‌خواهند معامله کنند.

تفاوت در هدف قیمتی مشخص است.

یک سفارش استاپ، زمانی که قیمت به جایی برسد و یا بگذرد فعال می‌شود.

برای مثال، EUR/USD در 1.1000  قرار دارد، شما یک سفارش buy stop را در 1.1010 قرار می‌دهید. به محض اینکه قیمت به 1.1010 برسد، سفارش شما فعال می‌شود. اما این به آن معنا نیست که سفارش شما دقیقا روی 1.1010 فعال شود. اگر بازار بسیار سریع حرکت کند، ممکن است سفارش شما در 1.1011 فعال شود.

به طور کلی، دستور معاملاتی شما می‌تواند در قیمت استاپ، در قیمتی بدتر از قیمت استاپ یا حتی بهتر از قیمت استاپ فعال شود. تمام این مساله بستگی به این دارد که چقدر قیمت وقتی به قیمت استاپ می‌رسد، چقدر نوسان می‌کند. به قیمت استاپ به عنوان یک آستانه برای سفارش نگاه کنید که فعال شدنش در این آستانه به شرایط بازار بستگی دارد. یک دستور لیمیت می‌تواند در قیمتی برابر یا بهتر از  قیمت لیمیت مشخص، فعال شود.

برای مثال، EUR/USD در قیمت 1.1000 قرار دارد، شما یک دستور لیمیت خرید را در 1.1009 قرار می‌دهید. سفارش شما فعال نمی‌شود مگر آنکه قیمت به 1.1009 یا پایینتر از آن برسد.

به دستورات لیمیت به عنوان گارانتی قیمت نگاه کنید. با تنظیم سفارش لیمیت، شما گارانتی می‌شوید که فقط در صورتی که قیمت به قیمت لیمیت برسد فعال شود.

    نقص این مورد این است که بازار ممکن است هرگز به قیمت لیمیت شما نرسد.

در مثال قبل، EUR/USD فقط ممکن است تا 1.1009 (چند پیپت بالای آن) برسد و مثل موشک بالا رود، یعنی علیرغم اینکه شما می‌خواستید EUR/USD را بخرید، سفارش شما اصلا فعال نمی‌شود چراکه شما قصد داشته اید در قیمت پایینتر وارد شوید. متاسفانه شما باید شاهد پرتاب EUR/USD بدون حضور شما باشید 😭

پس احتمالا جا ماندن از معامله در موارد استفاده از سفارش لیمیت وجود دارد.

GTC در فارکس چیست؟

سفارش‌ در فارکس اما عجیب و غریب!

می‌توانم یک کاپوچینو با سیب زمینی و مقداری سس اضافه به همراه نوشابه سفارش دهم ؟ عجب، این یک سفارش عجیب و غریب است. حال اجازه دهید به سراغ انواع سفارش در فارکس برویم که بسیار عجیب و غریب هستند.

معتبر تا لغو (Good Till Cancelled (GTC))

یک سفارش GTC فعال می‌ماند تا زمانی که شما تصمیم بگیرید آن را لغو کنید. بروکر شما هیچ‌گاه این سفارش را کنسل نمی‌کند، بنابراین این مسئولیت با شماست که حواستان باشد که یک سفارش در برنامه دارید، البته در نرم‌افزارهای معاملاتی کنترل آن راحت‌تر است.

معتبر تا روز Good for the Day (GFD)

سفارش GFD تا آخرین لحظه فعالیت بازار در روز فعال می‌ماند.

به دلیل آنکه بازار فارکس یک بازار ۲۴ ساعته است این پایان ساعت معمولا یعنی 5:00 pm EST زیرا این زمان بسته شدن بازار آمریکا است.اما بهتر است این ساعت را با بروکر خود چک کنید.

GFC  و GTC را با عنوان سفارش‌‌های time in force می‌شناسند.

سفارش‌های time in force  یا TIF طول زمان لازمی که در طول آن سفارشی قبل از کنسل شدن باز است گویند. به آن به عنوان یک سفارش نگاه کنید که زمان انقضا دارد.

یکی، دیگری را لغو می‌کند (One Cancels the Other (OCO))

یک سفارش OCO ترکیبی از دو سفارش ورود و/ یا استاپ لاس است.

دو سفارش در بالا و پایین قیمت فعلی گذاشته می‌شود. وقتی یکی از سفارش‌ها فعال شود، دیگری کنسل می‌شود.

سفارش OCO به شما اجازه می‌دهد که دو سفارش را همزمان قرار دهید، اما فقط یکی از آن‌ها فعال می‌شود.

بیایید فرض کنیم که قیمت EUR/USD برابر 1.2040 است. شما یا می‌خواهید در منطقه بالای مقاومت 1.2095 بخرید یا یک پوزیشن فروش برای زمانی قرار دهید که قیمت به زیر 1.1985 رسید، قرار دهید. اگر قیمت به 1.2095 برسد، سفارش خرید شما فعال و سفارش فروش شما به صورت اتوماتیک کنسل می‌شود.

یکی، دیگری را فعال می‌کند (One Triggers the Other)

یک OTO برعکس OCO است؛ زیرا زمانی فعال می‌شود که دستور معاملاتی والد آن فعال شود.

شما یک سفارش OTO را زمانی قرار می‌دهید که بخواهید محل نقد شدن سود یا استاپ لاس را از قبل تعیین کنید، حتی قبل از آن‌که وارد معامله شده باشید.

برای مثال، USD/CHF در حال حاضر در قیمت 1.2000 قرار دارد. شما معتقدید که به محض آن‌که به 1.2100 برسد، قرار است برعکس شده و پایین رود اما فقط تا 1.1900 .

مشکل این است که شما قرار است کل هفته را به سفری کاری بروید و نمی‌توانید به اینترنت دسترسی داشته باشید.

برای آنکه از قافله عقب نیفتید شما یک سفارش sell limit در 1.2000 قرار داده و همزمان یک buy limit  در 1.1900 تنظیم می‌کنید (البته می‌توان گفت همان TP است که در آینده یاد می‌گیرید) و محظ احتیاط یک استاپ لاس نیز در 1.2100  قرار می‌دهید.

به عنوان یک OTC ، هر دو سفارش TP و SL شما زمانی فعال می‌شوند که سفارش sell limit  شما در 1.200 شما از قبل فعال شده باشد.

سفارش‌های  OTOو OTC  ، سفارش‌های شرطی هستند. یک سفارش شرطی می‌تواند دارای یک یا چند شرط مشخص باشد.

جمع بندی

انواع سفارش‌ در فارکس که به شکل : (market, limit entry, stop entry, stop loss trailing stop, ) معمولا تمام دستور‌‌هایی هستند که یک تریدر نیاز دارد.

برای باز کردن یک معامله، سفارش‌های انتظار زیر ممکن است به کار رود:

    Buy Stop : برای باز کردن معامله خرید در قیمتی بالاتر از قیمت فعلی.

    Sell Stop : برای باز کردن معامله فروش در قیمتی پایین‌تر از قیمت فعلی.

    Buy Limit : برای باز کردن معامله خرید در قیمتی پایین‌تر از قیمت فعلی.

    Sell Limit : برای باز کردن معامله فروش در قیمتی بالاتر از قیمت فعلی.

آشنایی با اصطلاحات فارکس از زاویه ای دیگر

·         مارکت اوردر (Market order)

 يک مارکت اوردر يک اوردر خريد يا فروش در قيمت جاري بازار است . براي مثال  EUR/USD در حال حاضر در قيمت 1.2140 معامله مي شود. اگر شما مي خواهيد دقيقا در همين قيمت خريد کنيد ، کليد   buy را کليک مي کنيد و پلت فرم معاملاتي شما در چشم به هم زدني اين خريد را دقيقا در همان قيمت انجام مي دهد .اگر تا به حال از  Amazon.com خريد کرده باشيد ، اين کار شبيه  1-Click اوردر آن است . شما قيمت جاري را مي پسنديد ، يکبار کليلک مي کنيد و براي شما مي شود . فقط تفاوتش در اين است که شما به جاي سي دي بريتني اسپيرز يک ارز را در مقابل ارز ديگر مي خريد .

·         ليميت اوردر  ( Limit order )

ليميت اوردر ، اوردري است که براي خريد يا فروش در يک قيمت خاص ، تنظيم مي شود . اين اوردر ضرورتا شامل دو متغير قيمت و مدت زمان است . براي مثال ،  نرخ تبادل  EUR/USD در حال حاضر 1.2050 است ولي شما مي خواهيد وقتي به 1.2070 رسيد ، بخريد يا بفروشيد .

شما هم مي توانيد پاي کامپيوترتان بنشينيد و منتظر 1.2070 بشويد و بعد اوردر خريد يا فروش را با کليک روي کليد  buy  يا  sell بدهيد و يا اينکه يک ليميت اوردر تنظيم کنيد که در قيمت 1.2070 اين کار را براي شما بکند و خودتان از پشت کامپيوتر برخاسته و سراغ ديگر کارهايتان برويد . وقتي قيمت به 1.2070 رسيد پلت فرم معاملاتي شما به طور خودکار خريد و يا فروش را براي شما و دقيقا در همان قيمت انجام مي دهد . شما هم، قيمت دقيق خريد و يا فروش يک جفت ارز مشخص، را تعيين مي کنيد و هم مدت زماني را که مي خواهيد اوردر شما فعال بماند . ( GTC  or GFD )

اوردر استاپ لاس  (Stop-loss order )

 يک اوردر استاپ لاس يک  ليميت اوردر اتصال يافته به يک معامله باز است ، براي اينکه از ضررهاي اضافي در زماني که قيمت برخلاف پيش بيني شما حرکت مي کند ، جلوگيري کند . يک استاپ لاس اوردر تا زماني که معامله شما باز است يا شما آن را ( استاپ لاس اوردر را ) کنسل نکرده ايد ، فعال خواهد بود .

براي مثال شما مي خواهيد که  EUR/USD را در قيمت 1.2230 بخريد . براي اينکه حداکثر ضرر خود را محدود کنيد ، يک استاپ لاس اوردر در قيمت 1.2200 مي گذاريد .  اين بدان معني است که اگر پيش بيني شما درست از آب در نيامد و  EUR/USD به 1.2200 سقوط کرد ، پلت فرم معاملاتي شما به طور خودکار يک فروش انجام دهد و معامله شما را با 30 پيپ ضرر ببندد .  استاپ لاس ها در زمانهايي که شما نمي توانيد زياد پشت مانيتورتان باشيد بسيار مفيد هستند .

اوردرهاي عجيب

·         GTC( Good til canceled )

يک اوردر GTC  تا زمانيکه خود شما آن را کنسل نکرده ايد به طور فعال باقي مي ماند . کارگزار شما هيچ وقت آن را براي شما کنسل نمي کند . بنابراين مسئوليت اوردر با خود شماست .

GFD ( Good for the day )

يک اوردر GFD  تا آخرين ساعت يک روز کاري فعال باقي مي ماند . از آنجاييکه بازار فارکس يک بازار 24 ساعته است  ، اين ساعت معمولا همان ساعت 5 عصر به وقت اروپا ست که در آن ساعت بازار لندن  تعطيل مي شود . البته تاکيد مي کنم حتما اين ساعت را با کارگزار خود چک کنيد .

OCO (Order cancels other )

يک اوردر  OCO ترکيبي از دو ليميت اوردر يا دو استاپ لاس اوردر است . دو اوردر با قيمت و مدت زمان در بالا و پايين قيمت جاري قرار داده مي شوند . هنگامي که يکي از اوردرهاي اجرا شود ، ديگري کنسل مي شود . مثال : قيمت  EUR/USD برابر 1.2040 مي باشد .  شما يک اوردر خريد در 1.2095 بالاي سطح مقاومت و به اميد بالارفتن قيمتها قرار مي دهيد . همچنين اوردر فروش را در قيمت 1.1985 قرار مي دهيد . اگر قيمت به 1.2095 رسيد ، اوردر خريد شما انجام مي شود و اوردر فروش تان به طور خودکار کنسل مي شود .

 هميشه با کارگزار خودتان براي جزئيات بيشتر اوردرها در تماس باشيد و ببينيد که آيا اگر موقعيتهايتان براي مدت بيش از يک روز باز بود ، نيازي به پرداخت رول اور داريد يا نه .

انواع سفارش های معاملاتی (بعد زمانی)

سفارش معتبر تا لغو (Good Till Cancelled (GTC

اگر تمامی سفارشات کاربر روی این گزینه فعال گردد، تا زمانیکه کاربر تصمیم به لغو آن نگیرد فعال خواهد ماند. در متاتریدر ۴ و ۵، پیش‌فرض سفارشات روی این حالت قرار دارد.

سفارش معتبر تا پایان روز معاملاتی (Good For The Day (GFD

سفارشی که تا پایان همان روز کاری، اعمال دستور باقی می‌ماند. (اغلب کارگزاران ساعت ۲۴ گرینویچ را پایان روز کاری خود قرار می‌دهند).

بنابراین همانطور که ملاحظه می‌نمایید در چهار دستور قبلی کاربر دستور سفارش را بر اساس قیمت قرار می‌دهد و در دو دستور قبل سفارشات را می‌توان بر اساس زمان انجام داد.

انواع سفارش های معاملاتی فارکس

حد ضرر Stop Loss

سفارشی که اگر قیمت بازار به یک قیمت مشخص رسید، معامله شما close می‌شود. که ممکن است زیان یا سود باشد. داشتن حد ضرر برای معامله‌گر بسیار حائز اهمیت است. حد ضرر بیانگر قیمتی است که اگر قیمت فعلی به قیمت حد ضرر برسد، تحلیل نقض گردد.

حد سود Take Profit

این سفارش به منظور تعیین اهداف قیمتی توسط معامله‌گر تنظیم می‌گردد که اگر قیمت بازار به آن قیمت برسد، معامله شما close می‌شود.

حد ضرر شناور Trailing Stop

حد ضرر شناور دستور یا سفارشی‌ است که به صورت خودکار همزمان با حرکت قیمت در جهت هدف تعیین شده معامله‌گر حرکت می‌کند.

حسن قرار دادن دستور حد ضرر شناور، در صورت برگشت قیمت و فعال شدن حد ضرر معامله با سود close می‌شود.

از معایب سفارش حد ضرر شناور می‌توان به موارد زیر اشاره نمود:

۱. این سفارش معمولا بر اساس پیپ تنظیم می‌شود.

۲. این سفارش صرفا در یک جهت حرکت می‌کند و پس از تغییر هیچ‌گاه به نقطه قبل باز نمی‌گردد.

تمامی دستورات قبلی در پلتفر‌م‌ها قابل اجرا می‌باشند و در سیستم‌های کارگزاری باقی‌ می‌مانند کارگزاری موظف به اجرای دستورات ثبتی کاربر به صورت خودکار می‌باشد. اما دستور حد ضرر شناور در سیستم کارگزاری باقی نمی‌ماند یعنی با خاموش کردن سیستم و خروج از کارگزاری سیستم غیر فعال می‌شود. بنابراین در دستور حد ضرر شناور، پلتفرم معاملاتی کاربر باید حتما فعال باشد.

سفارش (One-Cancels-The-Other (OCO

سفارش (oco) ترکیبی از دو سفارش ورود و یا توقف ضرر است.

دو سفارش در بالا و پایین قیمت فعلی قرار می‌گیرد. هنگامی که یکی از دستورات اجرا می‌شود، سفارش دیگر لغو می‌شود. بنابراین سفارش (oco) به کاربر امکان قرار دادن هم‌زمان دو سفارش را می‌دهد اما تنها یک سفارش اجرا می‌شود.

به عنوان مثال فرض نمایید قیمت در ابتدا یک حرکت صعودی داشته و اکنون رفتار قیمت به صورت خنثی است، بنابراین می‌توان در روند خنثی یک سطح حمایتی و یک سطح مقاومتی در نظر گرفت. در این حالت با استفاده از سفارش (oco) می‌توان یک دستور خرید (buy) و یک دستور فروش (sell) را قرار داد. اگر قیمت رشد نماید و سطح مقاومتی را بشکند دستور خرید (buy) فعال می‌گردد و هم زمان دستور فروش (sell) لغو می‌شود و برعکس.

مرجع مقاله:

https://itsca-brokers.com/forex/forex-training/

دکمه بازگشت به بالا