اقتصادی

مقایسه قیمت برنج، شکر و گوشت در آذرماه نسبت به پارسال

آخرین آمار منتشر شده توسط وزارت صنعت ، معدن و تجارت (سمت) نشان می دهد که قیمت برنج ، گوشت و شکر که در دسامبر سال جاری منتشر شد ، از 23.2.7 درصد تا 120 درصد بود. این افزایش نسبت به دسامبر سال قبل است.

به گزارش دنیای 77 ، بیشترین افزایش قیمت در دسامبر امسال مربوط به برنج تایلندی بود که از 00 هزار و 800 تومان در دسامبر سال گذشته 1 درصد و در همین ماه امسال 200 تومان افزایش داشت.

البته قیمت های باسماتی پاکستانی ، طارم علا و برنج هاشمی درجه یک داخلی نیز در این مدت به ترتیب 98 ، 4.7 بود. و و 4.2.2 درصد افزایش داشت و در دسامبر امسال به حدود 24 هزار و 500 تومان ، 33 هزار و 500 تومان و 32 به 1900 تومان رسید.

در دسامبر سال گذشته قیمت مرغ از 12 هزار و 700 تومان 93.1 درصد افزایش یافت و در دسامبر امسال حدود 24 هزار و 600 تومان بود.

در پایان ماه اکتبر ، کارگروه تنظیم بازار بازار استان تهران قیمت هر کیلوگرم مرغ گرم 20 هزار و 400 تومان را تصویب کرد اما از ابتدای دسامبر قیمت مرغ گرم در فروشگاه های خرده فروشی در تهران به بیش از 30 هزار تومان رسیده است. قیمت مرغ در فروشگاه های خرده فروشی در تهران از ابتدای ژانویه افزایش یافته است 20 هزار 400 تا 21 هزار تومان اعلام وصول

در دسامبر سال جاری ، قیمت شکر سفید و 900 گرم شکر بسته بندی شده به ترتیب 67.7 و 53.8 درصد نسبت به ماه مشابه سال قبل افزایش یافت. به طوری که در دسامبر امسال قیمت هر کیلوگرم شکر سفید و 900 گرم شکر در هر بسته به حدود 8500 تومان رسید. البته قیمت شکر در بازار عمده فروشی در روزهای اخیر 9400 تومان اینجاست.

از این تعداد ، کمترین افزایش قیمت مربوط به گوشت گوسفندی و گوشت گاو بود ، در حالیکه قیمت ها در دسامبر 23.7 و 25.4 درصد به ازای هر دو کیلوگرم افزایش یافت و به 110 و 99 هزار تومان رسید. در همین ماه سال قبل قیمت هر کیلوگرم گوشت گوسفندی و گوشت گاو حدود 89 هزار تومان و 76 76 هزار و 500 تومان بود.

با بررسی قیمت این اقلام اساسی در یک ماه مشاهده می شود که قیمت کلیه اقلام ذکر شده به جز گوشت گوسفندی در دسامبر سال جاری 0.6٪ نسبت به ماه قبل افزایش داشته و میزان افزایش قیمت در این ماه بین 0 بوده است. 7٪ (برنج باسماتی پاکستانی) تا 18.6٪ (برنج تایلندی).

مقایسه قیمت برنج، شکر و گوشت در آذرماه نسبت به پارسال

انتهای پیام

دکمه بازگشت به بالا