جامعه و خانواده

مرگ‌های کرونایی؛ همچنان افزایشی/علت کاهش مبتلایان روزانه

دبیر کمیته اپیدمیولوژی و تحقیقات کمیته علمی کشوری مقابله با کووید ۱۹ گفت: در هفته‌های اخیر نسبت به هفته گذشته تعداد تست‌های مثبت در کشور کاهش یافته است. انتظار می رود تعداد کشته ها افزایش یابد.

دکتر در گفت وگو با دنیای 77، مسعود یونسیان وی در خصوص وضعیت کرونا در کشور گفت: تعداد موارد مثبت آزمایش در هفته‌های اخیر نسبت به هفته گذشته کاهش یافته است. با این حال، نمی دانیم که این کاهش به دلیل کاهش بروز یا کاهش تعداد تست های تشخیصی است.

وی گفت: ما برای تحلیل درست وضعیت به سه نوع اطلاعات نیاز داریم. یکی از اطلاعات مورد نیاز تعداد بیماران سرپایی، دوم تعداد آزمایشات و سوم تعداد آزمایشات مثبت است. مخصوصاً این موارد باید به تفکیک استان به کارشناسان ارجاع داده شود تا بتوانیم در مورد کل کشور صحبت کنیم و در مورد مناطق و استان های مختلف اظهار نظر کنیم که این موارد را نداریم و بر این اساس قضاوت مشکل است.

افزایش جزئی در مرگ و میر عروق ویروس کرونا

اطلاعاتی که در اختیار کارشناسان قرار نمی گیرد

یونیس ادامه داد: در مورد تعداد فوتی ها باید توجه داشت که طبق آمار گزارش شده همچنان رو به افزایش است که البته ممکن است به دلیل کاهش تعداد موارد جدید باشد؛ در نتیجه افزایش در مرگ و میرها لزوماً به این معنی نیست که تعداد موارد در حال افزایش است، موارد ممکن است افزایش یا کاهش یا ادامه یابد و از آنجایی که ما اطلاعات و داده های لازم را نداریم نمی توانیم اظهار نظر کنیم.

فرود قله ششم; احتمالا آخرین هفته سال

وی با اشاره به زمانی که این بیماری به ششمین اوج خود رسیده است، گفت: در حال حاضر نمی توان به طور دقیق گفت که اوج چه زمانی خواهد بود. با این حال می توان گفت با مقایسه وضعیت ما با کشورهایی که زودتر از ما وارد موج بیماری شده اند و کمتر از ما روند را آغاز کرده اند، انتظار داریم این موج در هفته های پایانی سال نیز وارد شود، اما می توانیم. نگویید 100% این اتفاق می افتد. سقوط کند یا نه.

یونیس در مورد بیماری و مرگ و میر اومیکرون در میان کودکان گفت: “این چیزی است که ما نمی دانیم.” اگر اطلاعاتی در مورد وضعیت مرگ یا بهبودی بیماران بستری در بیمارستان با توجه به سن داشته باشیم، می توانیم تصمیمات بهتری بگیریم. طبق اطلاعاتی که الان دارم، کودکان به این دلیل نیستند که این ویروس بیشتر در معرض ابتلا به آنها است، بلکه به این دلیل است که بسیاری از کودکان هنوز واکسینه نشده اند و برخی از کودکان به تازگی واکسن زدن را شروع کرده اند، به خصوص کودکان زیر 12 سال. تمایل به عفونت زیاد است. بنابراین اکثر متخصصان دلیل شیوع بالای این ویروس در این گروه سنی را کم ایمنی و خطر بالای بیماری در کودکان می دانند. اگر بزرگسالان ما قبلاً واکسینه نشده باشند یا قبلاً آلوده نشده باشند، هنوز هم در بزرگسالان شایع تر است، اگرچه هنوز در بزرگسالان شایع تر است.

پیام تمام شد

دکمه بازگشت به بالا