عمومی

مبتلایان به آنفلوآنزا چه بخورند؟

مبتلایان به آنفلوآنزا چه بخورند؟

اگر به آنفولانزا مبتلا هستید ، معمولاً تمایل زیادی به خوردن غذا ندارید. وقتی مبتلا به آنفولانزا هستید ، باید به اندازه کافی غذای مقوی و مایعات بخورید تا بدن را قوی نگه دارید.

به گزارش دنیای 77 ، “خراسان” می نویسد: در زمان بعدی ، ما در این مدت غذای مناسب و نامناسب برای شما آورده ایم.

سوپ مرغ

مواد موجود در سوپ مرغ با التهاب مقابله می کند و پاسخ التهابی به بیماری را کاهش می دهد. سوپ مرغ مجاری بینی و گلو را باز کرده و تنفس را آسان می کند. سوپ های دیگر مانند سوپ های سبزیجات تأثیرات متفاوتی دارند. سوپ علاوه بر مغذی بودن ، هضم آسان و تهیه آن آسان است و همچنین حاوی آب است و در نتیجه باعث افزایش هیدراتاسیون می شود.

سیر

سیر دارای خواص ضد ویروسی و ضد باکتری است. به بهبود ایمنی و مبارزه با عفونت هایی مانند آنفولانزا و سرماخوردگی کمک می کند.

میوه های غنی از ویتامین C

میوه ها و سبزیجات غنی از ویتامین C می توانند سیستم ایمنی بدن شما را تقویت کنند.

زنجبیل

زنجبیل حالت تهوع و آنفلوانزا را برطرف می کند و سیستم هضم را بهبود می بخشد. می توانید خیلی کم پودر زنجبیل به رژیم غذایی خود اضافه کنید و آن را در آب داغ ، عسل و لیمو بریزید و یک چای گیاهی درست کنید.

سبزیجات

سبزیجات سرشار از فیبر هستند که هضم غذا را بهبود می بخشد و همچنین حاوی ویتامین C ، آهن و اسید فولیک است. این مواد نقش مهمی در بهبود کارایی سیستم ایمنی بدن دارند و همچنین دارای خواص ضد باکتری و ضد التهابی هستند که باعث ترمیم سریع بدن می شوند.

جو دوسر

جو دوسر همچنین منبع غنی فیبر است ، این مواد غذایی حاوی باکتری های مفید هستند. همچنین برای افرادی که از سرماخوردگی یا آنفولانزا رنج می برند مناسب است زیرا می تواند تب ، اسهال و استفراغ را تسکین دهد.

مایع

هیدراته نگه داشتن بدن یکی از مهمترین کارهایی است که فرد می تواند برای جلوگیری از آنفولانزا انجام دهد و مایعات زیر به شما کمک می کنند.

آب | کلیه ها از آب برای پاک کردن مواد اضافی از بدن استفاده می کنند. نوشیدن آب کافی سرعت بهبودی فرد را افزایش می دهد.

آب گرم همراه با عسل ، لیمو و زنجبیل زنجبیل موجود در این نوشیدنی حالت تهوع را کاهش می دهد.

چای گیاهی

برخی از چای های گیاهی خاصیت درمانی خاصی دارند. به عنوان مثال ، یک برش عصاره نعناع یا فلفل سیاه یا رزماری عوارض تنفسی به ویژه سرفه را کاهش می دهد و جوشانده گل گاوزبان در کاهش تب م effectiveثر است. چای زنجبیل به دلیل خاصیت گرم و خاصیت ضد میکروبی در درمان سرماخوردگی و آنفولانزا اثر بسیار مفیدی دارد.

برای جلوگیری از غذا

غذای فرآوری شده | این غذاها سرشار از نمک هستند که آب و قند را جذب می کنند و باعث افزایش التهاب می شوند.

غذاهای چرب این غذاها هضم غذا را کاهش می دهند.

شیر | هضم لاکتوز موجود در فرآورده های لبنی در صورت تهوع شدید و تولید خلط بیشتر با مصرف فرآورده های لبنی ، نباید هضم شود.

منبع: پزشک

انتهای پیام

دکمه بازگشت به بالا