فرش قرمز برای شرکتهای دانشبنیان و استارتاپها
سورنا ستاری در مراسم افتتاح مرکز تحقیقات و نوآوری ساخت قطعات خودرو افزود: شرکت های دانش بنیان بومی اکنون توانایی تولید بخش قابل توجهی از قطعات و نرم افزارهای خودرو را دارند.
ستاری گفت: صنایع برای جایگزینی اقتصاد واردكننده با صنعت پویا ، اقتصاد مبتكر و داشتن طراحان ، نیاز دارند كه بازار وسیع و بالقوه شركت های خود را فراهم كنند.
وی با حمایت از ارتباط بین نوآوری شرکت های دانش بنیان و خلاق با صنعت ، افزود: ما از شرکت های دانش بنیان و فناوری برای پاسخگویی به نیازهای صنعت خودرو و آوردن نوآوری در این زمینه دعوت می کنیم و از کارگران اکوسیستم نوآور خودرو حمایت می کنیم مانند گذشته “
ستاری با تأکید بر اینکه ایران باید با سابقه طولانی و فرهنگ غنی خود یک صنعت محلی باشد ، گفت: راه را هموار کنید “
معاون علمی و فناوری رئیس جمهور با اشاره به اینکه نوآوری و قابلیت طراحی ، مهمترین عامل در تبدیل صنعت خودرو کشور به یک صنعت پویا است ، ادامه داد: مرز بین مدیریت کارخانه و مالکیت صنعت ، طراحی ، مکانیزاسیون ، بهینه سازی و توسعه است. با استقبال از شرکتهای دانش بنیان ، خلاقان و استارتاپ ها حاصل می شود.
بین کارخانه و دانشگاه تفاوت وجود دارد
کروز در مورد اهمیت افتتاح مرکز تحقیقات و نوآوری قطعات خودرو Satari همچنین در مراسم افتتاح مرکز تحقیقات و نوآوری گفت: “من فکر می کنم این آغاز یک گام بزرگ در صنعت خودرو است.
وی افزود: این مراکز نوآوری باید بیش از گذشته با دانشگاه ها و سازمان های دانش بنیان توسعه و تلفیق شود تا بتوان از این مراکز برای تسریع استارت آپ ها و افزایش ظرفیت اساتید جوان و موفق در صنعت خودرو استفاده کرد. .
سورنا ستاری در پاسخ به مرکز تحقیقات ایران و جایگاه بین المللی در مورد صادرات گفت: “ما در زمینه صادرات سخت کار می کنیم و این هفته من برای راه اندازی یک مرکز تحقیقاتی به کنیا سفر خواهم کرد.”
وی گفت: “اگر چشم انداز صادرات محور داشته باشیم ، این منطقه از آفریقا پتانسیل خوبی دارد.”
مرکز تحقیق و توسعه نوآوری صنعت قطعات خودرو با سرمایه گذاری 3 میلیون یورویی جهت تأمین نیازهای فنی صنعت خودرو با کمک معاون علمی و فناوری ریاست جمهوری در شرکت دریایی دانمارک در منطقه ای تاسیس شد. 2500 متر مربع.
این مرکز نوآوری بیش از 250 متخصص تمام وقت از دانشگاه های برتر کشور و دانشجویان از 30 موسسه آموزشی مختلف در بیش از 120 پروژه فنی در صنعت خودرو به کار گرفته است.