حوادث و رویداد

آموزش طرز تهیه کباب لبنانی

آفتاب نیوز:

کباب لبنان ظرفی است که احتمالاً در فهرست برخی از رستوران های این کشور مشاهده کرده اید.

این کباب بسیار خوشمزه با ادویه های مختلف بسیار خوشمزه است. ما آموزش کامل برای تهیه این کباب را به شرح زیر برای شما توضیح خواهیم داد.

یاد بگیرید که چگونه کباب لبنانی درست کنید

مواد لازم برای تهیه کباب خانگی و خوشمزه لبنانی

زنجبیل: یک و نیم اینچ
فلفل سبز: 16 قطعه
روغن برای سرخ کردن
تخم گشنیز (پودر): در صورت نیاز
گوشت گاو (چرخ کرده ، چسبنده): 2 کیلو گرم و 250 گرم
برگ گشنیز: 120 گرم
راهبه: در صورت لزوم
زیره (پودر): در صورت نیاز
پیاز بزرگ (پوست کنده و خرد شده): 3 عدد
فلفل قرمز (پودر): در صورت نیاز
سیر: بت

چگونه کباب لبنانی درست کنیم

پیاز را با یک پردازنده مواد غذایی برش داده و سپس از مواد غذایی آن را خارج کنید و سیر ، ساقه های فلفل سبز و زنجبیل خرد شده را درون یک پردازنده مواد غذایی بریزید. سپس برگهای گشنیز را به مواد فوق اضافه کنید. پیاز خرد شده را به غذای مواد غذایی اضافه کرده و تمام مواد را با هم مخلوط کنید. مواد را از پردازنده مواد غذایی خارج کرده و ادویه ها را به مواد اضافه کرده و خوب مخلوط کنید. در آخر ، گوشت چرخ کرده را به مواد اضافه کرده و خوب مخلوط می کنیم.

بعد از مواد ، یک توپ بگیرید و در روغن سرخ کنید. می توانید از هر دو چوب چوبی یا گرد یا بیضی استفاده کرده و در روغن سرخ کنید. به راحتی می توانید جالب ترین کباب در آسیا را در خانه درست کنید.

دکمه بازگشت به بالا